Volledige focus op catering en franchising

DSR food levert de catering in heel Nederland. De DSR food franchise-formule wordt aangestuurd vanuit Enschede (Dsrfood Enschede) door het echtpaar Remko en Sylvia Rensink. Zij leveren aan particuliere klanten in de vorm van één of twee hapjesschalen, een high tea aan huis of complete BBQ feestjes. Ook leveren zij aan zakelijke klanten, in de vorm van complete warm en koud buffetten of broodjes voor het gehele bedrijf.

Ook DSR food Enschede (Dsrfood Enschede) ervaart bij STYB Bedrijfsondersteuning rust in de administratie zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen: STYB regelt voor ons de gehele boekhouding inclusief het afwikkelen van de belastingen. Maandelijks leveren wij de verkoop- en de inkoopbonnen digitaal aan evenals ons kasboek. Deze data verwerkt STYB Bedrijfsondersteuning in een duidelijk management overzicht. Ook de contributie inningen worden door hen verzorgt via automatische incasso’s en sinds kort doen zij ook de salarisadministratie voor onze vestiging in Enschede.

Kortom… de gehele administratieve ‘mik mak’ doen ze voor ons zodat wij ons kunnen richten op het horeca gedeelte.

Wij hebben met STYB een goede samenwerking, waarmee wij de juiste focus kunnen leggen. En die ervoor zorgt dat het ondernemen nog leuker wordt!’

Remko en Sylvia Rensink, DSR food Enschede

Jouw administratie ook uitbesteden?

Wil je ook meer rust creëren in je werk en je kunnen focussen op wat jij leuk vindt? Besteed de administratie uit aan STYB Bedrijfsondersteuning! Wij geven inzicht en rust in jouw onderneming. Bekijk met welke financieel administratieve diensten STYB jouw organisatie kan ondersteunen.

Volledige focus op catering en franchising

DSR food is een cateraar met 34 vestigingen door heel Nederland. Voor de prijs hoeft de klant het zeker niet te laten. DSR food verzekert de klant dat zij de voordeligste cateraar in Nederland is.

Zelf in de keuken staan en hapjes maken is dus vanaf nu verleden tijd. De catering kun je met een gerust hart overlaten aan DSR food!

Remko en Sylvia Rensink hebben DSR food een aantal jaren geleden overgenomen. Zij exploiteren zelf de ‘hoofdvestiging’ in Enschede. Van daaruit zijn zij tevens gestart met de franchiseketen, waarmee zij hun cateringaanbod door heel Nederland kunnen leveren. In Enschede geven zij met hun eigen vestiging graag het goede voorbeeld aan hun franchisenemers. Sylvia stuurt de keuken aan en Remko de franchiseorganisatie; hij zorgt er daarnaast voor dat de bestellingen keurig op tijd worden bezorgd bij de klant.

‘Ondernemen vinden wij leuk. Dagelijks hebben wij de contacten met de klant en staan wij in de keuken om de lekkerste hapjesschalen te maken en voor klanten te cateren. Daarnaast zetten wij erop in dat onze franchisenemers zoveel mogelijk worden ontzorgd. Wij zorgen voor het assortiment en de reclame, maar ook voor een mooie website en voor handleidingen en recepten.

Omdat we onszelf volledig willen focussen op zowel onze vestiging in Enschede als op de franchiseorganisatie, zijn wij op zoek gegaan naar een goede partner voor de o zo belangrijke randzaken. STYB sprak ons daarbij erg aan, vooral wegens de volledige ontzorging, maar ook door het vaste maandtarief. Zo zijn er geen verrassingen meer achteraf. STYB probeert het ons zo makkelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld met  bankkoppelingen, automatische verwerking van inkoopfacturen en het efficiënt inlezen van onze omzetcijfers. En dan komen ze ook nog eens met een online dashboard, waarmee wij altijd inzicht hebben in hoe wij ervoor staan. We hebben een digitale jaarrekening, die altijd online inzichtelijk is, en wij kunnen vanuit onze jaarrekening direct doorklikken naar de achterliggende cijfers. Hoe lekker is dat! Jaarlijks zorgt STYB ook voor de IB-aangifte en voor de juiste voorlopige aanslagen.

Periodiek spreken wij af met STYB voor advies op maat op allerlei gebied zoals financiën en belastingen, maar de mensen van STYB hebben ook veel ervaring met franchiseorganisaties. Ook daarvoor kan STYB ons dus voorzien van de juiste adviezen.

Wij hebben met STYB een goede samenwerking, waarmee wij de juiste focus kunnen leggen. En die ervoor zorgt dat het ondernemen nog leuker wordt!’