Volledige focus op catering en franchising

DSR food levert de catering in heel Nederland. De DSR food franchise-formule wordt aangestuurd vanuit Enschede (Dsrfood Enschede) door het echtpaar Remko en Sylvia Rensink. Zij leveren aan particuliere klanten in de vorm van één of twee hapjesschalen, een high tea aan huis of complete BBQ feestjes. Ook leveren zij aan zakelijke klanten, in de vorm van complete warm en koud buffetten of broodjes voor het gehele bedrijf.

Ook DSR food Enschede (Dsrfood Enschede) ervaart bij STYB Bedrijfsondersteuning rust in de administratie zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen: STYB regelt voor ons de gehele boekhouding inclusief het afwikkelen van de belastingen. Maandelijks leveren wij de verkoop- en de inkoopbonnen digitaal aan evenals ons kasboek. Deze data verwerkt STYB Bedrijfsondersteuning in een duidelijk management overzicht. Ook de contributie inningen worden door hen verzorgt via automatische incasso’s en sinds kort doen zij ook de salarisadministratie voor onze vestiging in Enschede.

Kortom… de gehele administratieve ‘mik mak’ doen ze voor ons zodat wij ons kunnen richten op het horeca gedeelte.

Wij hebben met STYB een goede samenwerking, waarmee wij de juiste focus kunnen leggen. En die ervoor zorgt dat het ondernemen nog leuker wordt!’

Remko en Sylvia Rensink, DSR food Enschede

Jouw administratie ook uitbesteden?

Wil je ook meer rust creëren in je werk en je kunnen focussen op wat jij leuk vindt? Besteed de administratie uit aan STYB Bedrijfsondersteuning! Wij geven inzicht en rust in jouw onderneming. Bekijk met welke financieel administratieve diensten STYB jouw organisatie kan ondersteunen.