Je administratieve zaken in goede handen

Administratie, loonadministratie en belastingen

STYB (Stick to your business) ontzorgt ondernemers in administratie, het verkrijgen van inzicht, loonadministratie, jaarrekening en belastingen. STYB is je partner voor het uit handen nemen van jouw administratie. Wij zijn experts in efficiënte bedrijfsvoering. We maken jouw administratie makkelijker. En zo houd je tijd over voor dingen die je leuk vindt!

Elke dag beter

STYB kijkt op een verfrissende en vernieuwende manier naar de administratieve dienstverlening. Wij zijn een team met jonge mensen, met samen een schat aan ervaring. Die ervaring zetten we graag voor jou in. Wij willen het elke dag nóg beter doen, om jouw administratie naar een hoger niveau te tillen.

 

 

———————————————————————————————————————————————

Al op de hoogte van het laatste nieuws binnen STYB Bedrijfsondersteuning?

Doen wat je leuk vindt!

Dus doe vooral waarvoor je ondernemer bent geworden! En laat de rest aan ons over. Het geeft je ook de gelegenheid te doen wat je, naast je werk, nog meer leuk en belangrijk vindt. Voetballen met je kinderen. Wandelen met je hond. Naar de tennisbaan. Een boek lezen. Met vrienden op stap. Motorrijden. Skydiven. De chefkok uithangen. Niks doen. STYB: voor echt ondernemen!