Rust is: je zaken in goede handen

Onze filosofie

STYB (Stick to your business) helpt klanten met wat ze echt nodig hebben. Met het verkrijgen van inzicht, met de loonadministratie, belastingen en overige zaken. Maar eigenlijk verkopen wij helemaal geen (financiële) dienstverlening; wij verkopen rust. Door jou díe zaken uit handen te nemen waar je niet echt kaas van hebt gegeten en die je veel energie kosten. En je inzicht te geven in zaken die essentieel zijn voor je bedrijf. Wij helpen, adviseren en ondersteunen je bij je bedrijfsvoering en je dagelijkse processen.

Elke dag beter

STYB kijkt op een verfrissende en vernieuwende manier naar de accountancy en administratieve dienstverlening. Wij zijn een team met jonge mensen, die samen een schat aan ervaring hebben. Die ervaring zetten we graag voor jou in. Wij willen het elke dag nóg beter en sneller doen, om jouw processen naar een hoger niveau te tillen.

Rust in de praktijk

Dus bemoei je vooral met je eigen zaken! En laat de rest aan ons over. Dat geeft rust. En het geeft je bovendien de gelegenheid te doen wat je, naast je werk, nog meer leuk en belangrijk vindt. Voetballen met je kinderen. Wandelen met je hond. Naar de tennisbaan. Een boek lezen. Met vrienden op stap. Motorrijden. Skydiven. De chefkok uithangen. Niks doen.

In de fotogalerij stellen we de mensen die zich met jouw zaken bemoeien aan je voor.

MVO

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor ons. Wij hebben hart voor mens en milieu. Wij streven ernaar zoveel mogelijk papierloos te werken, en besparen op papier en printinkt. We rijden zoveel mogelijk hybride en investeren in jonge mensen.

Ramon van Uden

Ramon van Uden

Businesscoach

Roy Emsbroek

Roy Emsbroek

Team Salaris

Wouter van Beckhoven

Wouter van Beckhoven

Team Retail

Wouter ter Mors

Wouter ter Mors

Team Retail

Harm-Jan Kock

Harm-Jan Kock

Team Retail

Lies Pragt

Lies Pragt

Team Salaris

Pim Postel

Pim Postel

Team Projecten

Loes Nieuwenhuis

Loes Nieuwenhuis

Team Belastingen & Jaarwerk

Deborah Terlouw

Deborah Terlouw

Team Webshops