Rust door inzicht: wij gaan schilderen!

VerfMeesters Schilder- en Decoratiewerken is dé specialist op het gebied van schilder- en decoratiewerken. Duurzaam en mooi schilderwerk wordt niet alleen bereikt met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Het echte vakwerk maakt het verschil. Daarbij zie je de liefde voor het vak terug in het resultaat. Of het nu gaat om traditioneel schilderwerk voor binnen of buiten, of om vernieuwende kleur- en materiaaloplossingen voor je interieur.

Bij STYB Bedrijfsondersteuning krijgen we inzicht in onze administratie, weten we precies wat ons te doen staat. Dat geeft ons rust. We kunnen ons focussen op onze passie voor het schildersvak. Wij gaan schilderen!

Onze passie en creativiteit zien wij ook terug bij STYB!

Menno van Bree & Dennis Veenstra, Verfmeesters

Ook meer inzicht in je administratie?

Wil je ook meer inzicht in jouw administratie en daardoor meer rust creëren in je organisatie? STYB helpt jou met het creëren van efficiëntie en je kunt (onderdelen van je) administratie aan ons uitbesteden

Rust door inzicht: wij gaan schilderen!

Verfmeesters is dé specialist op het gebied van schilder- en decoratiewerken. Duurzaam en mooi schilderwerk wordt niet alleen bereikt met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Het echte vakwerk maakt het verschil. Daarbij zie je de liefde voor het vak terug in het resultaat. Of het nu gaat om traditioneel schilderwerk voor binnen of buiten, of om vernieuwende kleur- en materiaaloplossingen voor je interieur.

Verfmeesters is opgericht door Menno van Bree & Dennis Veenstra. Ons bedrijf is ontstaan als gevolg van een enorme passie voor het schildersvak. ‘Perfectionisme en creativiteit is in ons geval een ideale combinatie. We zijn altijd bezig met de nieuwste materialen en technieken en kijken verder dan de traditionele manier van werken. We leggen de lat hoog en dagen onszelf uit om, samen met ons team, te werken aan een perfect eindresultaat. We zijn trots op ons bedrijf, waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan.
Met onze partners Margriet van Bree & Chantal Veenstra van MTAF lifestyle bieden wij een totale ontzorging, samen leveren wij een totaalconcept. MTAF lifestyle biedt interieuradvies en styling.

Dezelfde drive zochten wij ook in de ondersteuner voor onze financiële en administratieve zaken. De passie, de creativiteit en altijd de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en technieken. Verder kijken dan de geijkte manier van werken. Ook op administratief gebied is dat mogelijk en dat zagen wij terug bij STYB. Daarom is STYB een uitstekende partner voor ons schildersbedrijf Verfmeesters en voor MTAF lifestyle.

Wij waren gewend om aan het einde van het jaar een boekwerkje te krijgen van het boekjaar daarvoor, terwijl je al bezig wilt zijn met het jaar dat daarop volgt. Je loopt dan eigenlijk twee jaar achter de feiten aan. Ook de adviezen sloten niet aan bij wat wij zochten.
Nu leveren wij de administratie digitaal aan, veel minder werk. Het wordt direct verwerkt en ook onze bank is gekoppeld. Geen omkijken meer naar! Via het dashboard hebben wij nu continu inzicht. En na een gesprek met STYB hebben we direct een vacature geplaatst. Want we groeien, en soms heb je dan even een zetje nodig om ervoor te zorgen dat we de groei ook daadwerkelijk kunnen gaan realiseren. Ook starten we met een BBL-leerling, waarbij STYB voor ons de subsidie aanvraagt die beschikbaar is voor het praktijkleren.

Bij STYB krijgen we inzicht en daardoor weten we wat ons te doen staat. Dat geeft ons rust. We kunnen ons focussen op onze passie voor het schildersvak. Wij gaan schilderen!’