Inzicht: kijken naar je toekomst

Van oudsher zijn accountants en administrateurs vooral bezig met resultaten uit het verleden. Terwijl die helemaal geen garantie bieden voor de toekomst. Natuurlijk moeten de boeken kloppen. Maar verder zijn wij meer geïnteresseerd in jouw toekomst dan in je geschiedenis. Daarvoor maken we dankbaar gebruik van de beschikbare technische mogelijkheden.

Dashboard

Ons dashboard helpt je om vooruit te kijken. Mooie en overzichtelijke grafieken en tabellen geven je online, real-time inzicht in je belangrijkste bedrijfsinformatie. Zoals omzet, kosten, rendement, debiteuren en crediteuren. Door budgetten en begrotingen toe te voegen weet je precies hoe de vlag erbij hangt. Altijd en overal. Je liquiditeit is dan volledig inzichtelijk. Je ziet aan welke knoppen je kunt draaien om een optimaal rendement te behalen en de continuïteit van je onderneming te waarborgen.

Gekoppeld aan administratieve processen die zo efficiënt mogelijk zijn ingericht, behaal je maximaal resultaat met het dashboard. Denk aan een kassakoppeling, een bankkoppeling en een digitaal inkoopproces. Desgewenst is STYB je partner bij het optimaliseren en inrichten van processen. Wij zijn experts in efficiënte bedrijfsvoering. We helpen jou graag door dat wat noodzakelijk is, makkelijker te maken. Dat geeft rust. En zo houd je tijd over voor andere dingen die je liever doet.

Voor alle softwarepakketten

Ons dashboard is een toegankelijke tool met een simpele inlog, geen ingewikkeld systeem voor raketwetenschappers. De tool is eenvoudig te koppelen aan alle soorten boekhoud- en softwarepakketten, zoals AFAS, Exact en Unit4.

Dashboard mét of zónder

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van ons dashboard, maar ben je tevreden over je eigen accountant of administrateur? Geen probleem; ons dashboard is ook los verkrijgbaar van onze dienstverlening. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer

Digitale jaarrekening

Inzicht bieden wij ook door de digitale jaarrekening die wij voor je maken. Dat is je vertrouwde jaarrekening, maar dan net even anders. Geen pakken met papier, maar inzicht anno nu!

Altijd inzicht met jouw eigen online dashboard

Je eigen dashboard, direct gekoppeld aan jouw administratie, geeft je het inzicht en de rust om te ondernemen.

Volledig geautomatiseerde administratieve processen

Wij kunnen je helpen om jouw administratieve processen zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk in te richten. Desgewenst kun je (onderdelen van) jouw administratieve aan ons uitbesteden.

Digitale jaarrekening

Bij STYB is jouw jaarrekening geen papieren boekwerk meer. In je eigen dashboard staat de jaarrekening digitaal voor je klaar met leuke tabellen en grafieken. Klik vanuit je jaarrekening direct door naar de onderliggende cijfers uit je administratie.

Innovatie en koppelingen

STYB is constant op zoek naar de laatste innovatieve ontwikkelingen op financieel en administratief gebied. Als het kan, koppelen wij zoveel mogelijk processen aan elkaar. Volledige digitalisering en eenmalige (automatische) invoer, daar houden wij van!

Rust is: Niet te veel betalen

Basispakket

 • Inkoopfacturen
 • Bankmutaties
 • MVA staat
 • Maandcheck
 • Online rapportages
 • Jaaroverzicht

Doe-het-zelf-pakket

 • Periode-check
 • Jaaroverzicht

Module Salarisadministratie

 • Module Salaris
 • Module BBL Subsidie

Overige Modules

 • Module Kas (Retail)
 • Module BTW
 • Module IB
 • Module BV
 • Module Webshop & Logistiek
 • Module Facturatie

Rust is: Zelf bepalen hoe jij jouw administratie wilt bijhouden

Wij draaien de zaak om. We vertellen je niet hoe je je administratie aan moet leveren, maar kijken samen met jou wat het meest handig, werkbaar en efficiënt voor jou is.

1

In gesprek met een van onze business-supporters

2

Bedrijfsprocessen bespreken en administratieve processen beoordelen

3

Dashboard inrichten en administratieve processen finetunen

4

Zelf bepalen hoe vaak je met onze business-supporters om tafel wilt

Uitstekende nazorg

Je kunt op ons vertrouwen, juist als het ingewikkeld wordt

Rust is: jouw administratie goed geregeld

Zullen we eens om tafel gaan? Ramon van Uden Inzicht en administratie