Ben je ook zuinig op je personeel?

Dit is de eerste blog van STYB Bedrijfsondersteuning.  Je kunt de komende tijd dus meer nuttige en interessante informatie van ons verwachten.

Laat ik ter introductie eerst uitleggen waar STYB voor staat. Het betekent vrij vertaald: Stick To Your Business. Oftewel houd je bezig met je bedrijf en concentreer je op kernzaken. Want op een plezierige en efficiënte manier ondernemen geeft energie, dan is er ruimte voor inspiratie en nieuwe ideeën. We kijken op een verfrissende en vernieuwende manier naar de administratieve dienstverlening.

Dan de kop van deze column: ben je ook zuinig op je personeel? Wij zeggen altijd: tevreden medewerkers x tevreden klanten = tevreden winst. Goede medewerkers zijn schaars, dat geldt inmiddels voor veel sectoren. Als er rust heerst binnen een organisatie, kan het personeel prima gedijen. Zo bind je mensen en houd je ze gemotiveerd. En daar komt ons bedrijf om de hoek kijken. Met ons eigen merk Loonium worden klanten ontzorgd op het gebied van salarisadministratie en HR diensten. Op die manier kunnen medewerkers zich bezighouden met de zaken die leuk en belangrijk zijn.

Roy Emsbroek is bij ons verantwoordelijk voor Loonium waarmee we kunnen zorgdragen voor de volledige salarisadministratie. Het wordt van A tot Z geregeld. Daarnaast is het mogelijk een aanvullend HR-abonnement af te sluiten. Dan word je compleet ontzorgd op het gebied van arbeidsovereenkomsten. Wij beheren de contracten en houden je op de hoogte van alle wet- en regelgeving. Ook wanneer er wijzigingen zijn vanuit de cao, dan zul je van ons een bericht ontvangen.

Kortom, met Loonium van STYB heb je het goed geregeld en ontstaat de rust om ontspannen te ondernemen.

Ramon van Uden, STYB Bedrijfsondersteuning