Ik ben in control, en kan met de leuke kant van ondernemen bezig zijn. Kortom, stick to your business!’

Jasper Eppingbroek, Vario Grass

 

 

Vario ‘Masters in Green’ is specialist in kunstgras. Al sinds de oprichting in 2006 door de toen 17-jarige ondernemer Jasper Eppingbroek realiseert Vario kunstgrasprojecten voor klanten. De dienstverlening van het bedrijf is breed; Vario is servicepartner/groothandel voor hoveniers, maar ook projectpartner voor speeltoestellenleveranciers. 

Jasper is een enthousiaste ondernemer die focust op zijn klanten. Zijn administratie heeft hij ondergebracht bij STYB.

‘Een aantal jaar geleden wilden wij met Vario Grass een grote groei realiseren. Wij hadden daarbij het juiste besef dat wij daarvoor een goede partner nodig hadden om de financiële en administratieve processen goed te begeleiden. Ramon van STYB kwam op mijn pad en zijn vernieuwende manier van boekhouden sprak mij enorm aan. We werkten al met AFAS en STYB is ons hierin gaan ondersteunen.

Onze administratie is heel belangrijk en moet piekfijn geregeld worden. Maar zelf wil ik me niet druk hoeven maken over de boekhouding, en ik wil er ook geen afdeling voor inrichten. Ik wil dat we ons kunnen focussen op de klant. De naam van STYB zegt alles: Stick to your business. En dat doen we dan ook. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. We leggen de lat hoog, en willen bij elke klant een 9+ ervaring bereiken. Dan helpt het niet als je medewerkers bezig zijn met het inkloppen van inkoopfacturen; ik heb liever dat ze de klant bellen, of hun tijd besteden aan het ophangen van slingers bij de speeltoestellen op een heringericht schoolplein.

Juist de samenwerking met STYB spreekt ons erg aan. De dagelijkse processen, zoals offertes maken en factureren, doen wij wel zelf. Deze processen wil je als ondernemer zelf beheren, omdat je direct in contact staat met de klant. De overige financiële processen besteden wij uit aan STYB. Bijvoorbeeld het verwerken van de inkoopfacturen en de bankmutaties, de salarisadministratie en fiscale aangiften. Via de digitale snelweg verwerkt STYB alles. Daarnaast hebben zij voor ons een financieel dashboard ingericht, waarmee voor ons altijd alles inzichtelijk is. Hiermee kunnen we precies zien hoe we ervoor staan. Zo houden we zelf het stuur in handen. Bij STYB werken ze supersnel, er zijn korte lijntjes als ik iets wil, en ze werken tegen een vast tarief, heel prettig.

Als je met STYB samenwerkt krijg je rust om te ondernemen. Ze nemen je de randzaken uit handen en geven je steeds duidelijkheid over je positie. Ik ben in control, en kan met de leuke kant van ondernemen bezig zijn. Kortom, stick to your business!’