Mijn naam is…

Mirjam Prins en sinds half juli ben ik werkzaam als Business Supporter bij STYB Bedrijfsondersteuning. Met een warm onthaal werd ik ontvangen door mijn collega’s wat ervoor zorgde dat ik mij de eerste week direct op mijn plek voelde binnen de organisatie.
Ik ben woonachtig in Borculo, getrouwd en moeder van twee puber zonen. Mijn man en ik komen oorspronkelijk uit Drenthe, maar wonen inmiddels al ruim 20 jaar in de Achterhoek, waar we ons eigen rietdekkersbedrijf hebben.

Mijn carrière is ooit begonnen in de Horeca, echter heb ik in 2010 besloten een andere weg in te slaan en heb ik de studie Moderne Bedrijfsadministratie opgepakt. Een goede keuze, want deze werkzaamheden geven mij meer voldoening en energie. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij BDO Accountants en Adviseurs, een fijne plek waar ik met veel plezier heb gewerkt.
In mijn vrije tijd ben ik, idealiter, twee keer per week op de tennisbaan te vinden, ook wandel ik graag met onze witte herder en ik vind het heerlijk om met vrienden of familie te borrelen en te kletsen.