Zorgeloos ondernemen: meer gemak, hogere omzet en minder kosten

Naast ondersteuning bij en advies over de bedrijfsvoering van onze klanten, levert STYB ondernemingen een aantal aanvullende diensten. Deze diensten maken het leven van een ondernemer een stuk aangenamer. En rustiger!

DGA-pakket

Als directeur-grootaandeelhouder heb je een bijzondere positie in je BV/personal holding.

STYB biedt directeur-grootaandeelhouders een tweetal DGA-pakketten aan: een doe-het-zelfpakket en een full-servicepakket. We zorgen bijvoorbeeld graag voor jouw eigen DGA-loonstrookje en je managementfactuur.

Lees meer

 Franchise

STYB is gespecialiseerd in franchise. Als groei jouw ambitie is, zijn wij jouw sparringpartner.

We hebben de ervaring, de kennis en de tools ter beschikking om jou als franchisegever én je franchisenemers te ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering. We ontzorgen je van A tot Z. Bovendien kunnen we benchmarking voor je organiseren.

Lees meer

Subsidiedesk BBL-leerlingen

Heb je een leerling in dienst, dan is daar subsidie voor beschikbaar. STYB vraagt deze subsidie graag voor je aan.

De Subsidieregeling Praktijkleren is er om jou als werkgever te stimuleren leerplekken aan te bieden aan leerlingen. Hiervoor stelt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap jaarlijks een subsidiepot ter beschikking. Als werkgever kun je daarvoor in aanmerking komen als je een erkend leerbedrijf bent en je administratie goed op orde hebt. De subsidie is een tegemoetkoming in de begeleidingskosten die je als werkgever voor BBL-leerlingen maakt.

STYB kan het aanvragen van de BBL-subsidie ook voor jou verzorgen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees meer

Financieringen

Heb je financiering nodig? Dan kan STYB je helpen bij je financieringsaanvraag.

Je start zelf je financieringsaanvraag in het financieringsportaal van je bank. STYB vult de aanvraag verder aan met alle benodigde financiële overzichten en prognoses. Je besteedt zo de meer complexe onderdelen van je aanvraag uit aan degene die jouw financiële positie het beste kent. Desgewenst gaan we met je mee naar het gesprek met de bank. Binnen een week weet je of je financiering is goedgekeurd.

Ook bij crowdfunding kunnen we je van dienst zijn, en ondersteuning bieden bij het aanleveren van cijfers.

Lees meer

Webshopdesk

Heb je een webshop, of wil je er een beginnen, dan kan STYB je ontzorgen bij alles wat daarbij komt kijken.

Van regels en valkuilen tot heel praktische zaken. Ook kunnen we je ondersteunen bij al je bedrijfsvoeringstaken, zoals webshopsoftware, betalingsverkeer, magazijnbeheer, het verzenden van pakketjes en natuurlijk de administratie.

Lees meer

Conceptrealisatie

Wilde ideeën hebben is één ding, ze realiseren is iets heel anders. Als ondernemer ben jij goed in het maken van mooie plannen.

STYB helpt je deze wensen te veranderen in werkelijkheid. Daarvoor kunnen wij putten uit een uitgebreid netwerk van ondernemers.

Nieuwe concepten gaan vaak aan schoonheid ten onder, omdat de achterkant niet goed geregeld is. Want hoe mooi de droom ook is, in de praktijk gaat het over cijfers, over winst, over verlies. Wij werken met alle plezier het exploitatiemodel voor je uit, en leggen de financiële basis onder jouw ideeën.

Lees meer

 

Rust is: Niet te veel betalen

Module Cash Flow

  • Bankbatches

Module Debiteur

  • Debiteurenbeheer

Module Traditioneel

  • Invoeren administratie per uur
  • Inrichtingswerkzaamheden per uur
  • Advieswerkzaamheden per uur

Module Werkvloer

  • Ondersteuning bij klant op werkvloer

Rust is: Lekker ondernemen met STYB

Zullen we eens om tafel gaan? Ramon van Uden Overige diensten