Op stap met STYB!

Eind 2021 bestond STYB 12,5 jaar, het feestje hadden we nog tegoed!

Zaterdag 29 oktober 2022: samen op stap met alle collega’s van STYB en Loonium! De organisatie heeft ontzettend goed zijn best gedaan en er een super leuk programma van gemaakt. Om 13.00 uur stond voor de 20 collega’s de koffie klaar bij de Wilgenweard in Nijverdal. Vier collega’s moesten natuurlijk even laten zien dat we fit en vitaal zijn bij STYB en Loonium en dachten even met de fiets te komen, maar na een prachtige rit over de Holterberg konden ook zij zich aansluiten aan bij de groep.

Na het lekkere bakje koffie ging de telefoon. “Die is voor jullie” …. werd er geroepen. Ok… oppakken dan maar. Een stem door de telefoon vertelde ons dat we ons in twee groepen moesten melden bij het grote groene hek. Vanaf dit punt leidde de telefoon ons verder naar een groot bos. Hier werden we door middel van sloten om een boom aan elkaar vast geketend …. de tijd gaat nu in, ‘Escape The Forest’ is begonnen!

In het komende uur moesten we als team niet bezig zijn met de dagelijkse administratie van onze klanten, met een loonstrook, een jaarrekening of een belastingaangifte. Nee, als team samenwerken om te kunnen ontsnappen uit het bos. Laat dat maar aan STYB over, we houden wel van een uitdaging. Maar samen vast geketend opdrachten uitvoeren was wel even schakelen voor dit stel leuke collega’s. Op kantoor werkt het toch prettiger: zelfstandigheid en vrijheid in wat, waar en hoe je jouw werk doet, maar ook zit-sta bureaus, lekkere koffie, werkfruit en goede IT. Maar we kennen onze verantwoordelijkheden, dus aan de slag!

Via een route door het bos kwamen we bij verschillende opdrachten waar we codes konden verdienen, waarmee we ‘los’ kwamen van onze collega’s. Met veel inzet, creativiteit en ook wat innovatie en de juiste drive kwamen we één voor één los van elkaar en konden we ontsnappen uit het bos!

Terug gekomen bij de locatie konden we even bijkomen onder het genot van een lekker drankje. Er stonden nog een paar leuke teambuildingspellen op ons te wachten, waarna we vervolgens konden gaan genieten van een heerlijk buffet.

In de avond was het tijd voor meer actieve geestelijke ontspanning, het was tijd voor : ‘De jongens tegen de meisjes’! De quizmasters van de Wilgenweard maakten er een super leuke avond van en de strijd tussen de heren en de dames brandde helemaal los. Onze kennis, creativiteit en gezelligheid  konden we hier goed inzetten. Natuurlijk namen de dames direct een voorsprong die gedurende de avond alleen maar groter werd. Maar vlak de heren nooit helemaal uit, in de grote finale kwamen ze helemaal terug en werd het tot de laatste minuut super spannend. Wie de laatste vraag van de avond goed wist te beantwoorden trok de winst naar zich toe, geheel verdiend waren het toch de dames. Dit mogen de heren nog heel lang aanhoren 🙂 De avond werd afgesloten in de plaatselijke kroeg, waar het feestje tot in de late uurtjes werd gevierd.

Zondagochtend zat iedereen weer fit aan een lekker ontbijt. Veel enthousiaste verhalen om over na te praten. En maandag weer een nieuwe werkweek, waar we onze klanten weer blij gaan maken met de ondersteuning van hun dagelijkse administratie, loonadministratie en belastingen. Want we willen dat ondernemers kunnen ondernemen en kunnen doen wat ze leuk vinden!

Lijk het jou ook gaaf om onderdeel te worden van dit topteam? Kijk dan op onze website, onder vacatures of loop bij ons binnen, bel (0545-200200) of mail ons (ramon@styb.nl )!

https://www.styb.nl/vacatures/