Even voorstellen: LOONIUM salaris- en personeelsadministratie

De salaris- en personeelsadministratie: iedere ondernemer met personeel in dienst heeft ermee te maken.

Met Loonium salaris- en personeelsadministratie, een dienst van STYB Bedrijfsondersteuning, kunnen wij hiervoor zorgdragen. Zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen!

 

Loonium Salarisadministratie

Vanuit ons merk Loonium bieden wij ondernemers de mogelijkheid de salarisadministratie uit te besteden. Met als doel dat jij vooral met plezier kan ondernemen zonder de ‘rompslomp’ aan administratie of zelfs extra personeel.

Als ondernemer wil je ondernemen en groeien. Wij ondersteunen bij óf regelen alles wat komt kijken bij salarisadministratie. Denk hierbij aan de volledige salarisadministratie, periodieke verloning, het verstrekken van digitale loonstroken en jaaropgaven, loonaangiften bij de belastingdienst en dossiervorming.

Hierdoor weet je zeker dat alles geregeld is met de laatste wijzigingen op het gebied van fiscale en sociale wet- en regelgeving.

  • Ons persoonlijk contact en snelle schakelen ervaren onze klanten als prettig
  • Wij weten precies wat er speelt op de werkvloer binnen jouw branche
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wetgeving omtrent loonadministratie

 

Loonium personeelsadministratie

Heb je een onderneming met (veel) personeel? Dan doe je de personeelsadministratie er niet ‘even’ bij. Loonium kan ondersteunen bij jouw arbeidscontracten. Hierbij geven we je een seintje wanneer een arbeidscontract afloopt.

Ook kunnen wij ondersteunen bij óf alles regelen wat komt kijken bij personeelsadministratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld

  • Functieomschrijvingen en arbeidscontracten
  • Loonbelastingverklaringen en toegepaste heffingskortingen
  • Documentatie voor reiskostenvergoeding of onkosten
  • Verlof- en verzuimregistratie
  • Het registreren van de verstrekte bedrijfsmiddelen zoals mobiele telefoons, pasjes, sleutels
  • Pensioen-, ziektekosten-, auto en studieregelingen

En jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

Bij Loonium ben je er zeker van dat wij alles regelen op basis van actuele wet- en regelgeving. Onze klanten ervaren het persoonlijk contact en het snelle schakelen als prettig.

Wil je meer weten over Loonium en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je al klant van Loonium en/of STYB: draag dan een nieuwe klant aan voor Loonium en krijg van STYB een korting ter waarde van het aantal loonstroken in de 1e maand *

Neem gerust contact op met Roy, roy@styb.nl of 0545-200203. Roy vertelt je graag meer!

* Draag jij een nieuwe klant aan voor Loonium. Dan belonen wij jou graag. De eerste factuur die wij aan de nieuwe klant sturen voor het aantal loonstroken, crediteren wij aan jou. (Ontvangt de nieuwe klant bijvoorbeeld een 1e factuur van €  100,- (excl. btw) voor het aantal loonstroken, dan sturen wij jou eenmalig een creditnota van € 100,- (excl. btw))

 

Bron: Mon, 06 Sep 2021 11:24:56 +0100